Packdesign ID logo

Yritys     //     Palvelut     //     Portfolio     //     Luennot     //     Mediassa     //     Yhteys     //     EN

Sulje
Atrian jauhelihapakkaus on Scanstar-voittaja

Pohjoismaiden PARAS - Packdesign ID:n suunnittelema Atrian jauhelihapakkaus voitti Scanstar-kilpailun

Atrian uusi jauhelihapakkaus on palkittu SCANSTAR 2017 -palkinnolla, joka on Pohjoismaiden arvostetuin pakkausalan palkinto. Täysin uudenlainen pakkausratkaisu vakuutti tuomariston niin, että pakkaus huomioitiin lisäksi First choice -kunniamaininnalla, jolla se julistettiin koko kilpailun parhaaksi. Palkinnot jaetaan 29.11.2017 Lahdessa järjestettävän Packaging Summit -tapahtuman yhteydessä.

Pakkausalan asiantuntijoista koostuva tuomaristo näki ”Jauhelihan kokoinen pakkaus” -vakuumin vähentävän materiaalin kulutusta ja pakkauksen viemää tilaa sen elinkaaren eri vaiheissa. Tuomaristo perusteli valintaansa sanomalla pakkauksen edustavan ”lajissaan täysin uudenlaista pakkausratkaisua. Pakkaus on yksinkertainen, tyylikäs ja toimiva”.

Lue lehdistötiedote!
Scanstar-voittajat ja tuomariston kommentit

Ainutlaatuista käytettävyyttä ja yli 50 %
vähemmän pakkausmateriaalia

Packdesign ID:n ja Atrian yhteistyönä kehittämä uusi ”Jauhelihan kokoinen pakkaus” tuli Suomen markkinoille helmikuussa 2017 ja se on ominaisuuksiltaan täysin ylivertainen kaikkiin aikaisempiin jauhelihapakkauksiin verrattuna. Uudessa, jauhelihamarkkinat mullistavassa vakuumipakkauksessa on huomioitu täysin uudella ja ainutlaatuisella tavalla pakkauksen helppo avattavuus – saksia ei tarvita, vaan pakkaus avautuu helposti isojen ”avauslipareiden” avulla. Avatusta pakkauksesta jauheliha on helppo siirtää pannulle tai kulhoon valmistusta varten.

Erinomaisen käytettävyyden lisäksi uudessa vakuumipakkauksessa on yli 50% vähemmän pakkausmateriaalia verrattuna kaikkiin muihin markkinoilla oleviin jauhelihapakkauksiin. Pakkaus on jauhelihan kokoinen ja säästää näin tilaa kuljetuksissa, kaupassa, kuluttajan kauppakassissa, jääkaapissa sekä roskakorissa. Lisäksi uuteen pakkaukseen pakattu jauheliha ei tarvitse suojakaasua ja se mahdollistaa kaupalle pidemmän myyntiajan.